Odbornici dali zeleno svetlo izgradnji pristupne saobraćajnice

Na danas održanoj 33-oj sednici Skupštine opštine Gornji Milanovac usvojeno je sve tačke Dnevnog reda.  Osim finansijskih planova Javnih preduzeća i ustanova, među tačkama je izdvojena Odluka o izradi Plana detaljne regulacije za naseljeno mesto Gornji Milanovac i za novu radnu zonu „Srčanik“ u Klatičevu, što je od velikog značaja za početak radova na izgradnji pristupne saobraćajnice auto-putu Miloš Veliki.

Sa ovim smo dobili zeleno svetlo od Skupštine opštine da pristupna  saobraćajnica može proći kompletno novom  trasom i da treba  jedan deo radne  zone „Srčanik“  uzeti u obzir, imajući u vidu da saobraćajnica prolazi baš kroz tu radnu zonu. CIP  je pri kraju projektovanja i očekujem da u narednih mesec do mesec i po dana možemo da uđemo u pregovore oko javne nabavke, kako bi smo mogli da u građevinskoj zoni počnemo radove na izgradnji pristupne saobraćajnice – istakao je Dejan Kovačević, predsednik opštine i dodao da ništa manje značajni nisu ni planovi rada Javnih preduzeća, ali pošto je na prošloj sednici Skupštine usvojen budžet i definisano sve, danas nije bilo iznenađenja u vezi sa tim tačkama.

Kovačević se ovom prilikom zahvalio svim odbornicima koji su tokom 2019. godine dolazili na Sednice i svojim radom doprineli rezultatima koji su postignuti, dok je za sve one koji se nisu pojavljivali na skupštinskim zasedanjima a dobijali  su novac od građana,  poručio da je na njima da u narednom periodu objasne zašto nisu radili svoj posao.

Moravicki.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *