Novi predsednik Foruma privrednika Čačka Vladimir Krstić

Suvlasnik firme Uspon Vladimir Krstić novi je predsednik Skupštine Fopruma privrednika Čačka, dok su za potpredsednike izabrani Zoran Bojović (Unipromet) i Sreten Belošević (Metalpunkt).

Ova odluka doneta je na 94. sednici Skupštine Foruma privrednika Čačka, saopšteno je iz tog udruženja.

Predsednik kome je istekao mandat, Dragan Čakarević (DSD Eurolajn) sumirao je dosadašnje rezultate poslovanja i aktivnosti u proteklom periodu sa zaključkom da su i u vreme pandemije uspeli su da se održe i posluju.

Novoizabrani predsednik, Krstić, izneo je nekoliko smernica za razvoj Foruma u budućem sazivu.

Među najvažnijim biće svakako nastavak Inicijative za unapređenje privrednog ambijenta izmenom Zakona o privrednim komorama, gde je naveo da su tu inicijativu podržala udruženja privrednika iz Niša, Novog Pazara, Zrenjanina i Beograda.

“I svakako tu je aktivnost oko inicijative za izgradnju Industrijske zone (IZ), gde je Forum formirao bazu zaintersovanih privrednih subjekata za prostor u IZ. Anketa je dostavljena na preko 900 adresa privrednih subjekata i to je ono na čemu ćemo nastaviti da radimo”, navedno je u saopštenju Foruma.

Forum privrednika Čačka je otvorena institucija za sve privredne subjekte a ne samo za njene članove i organizacija koja je oformljena sa zadatkom da zastupa opšte interese privrede, poručuju iz Foruma.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.