“Nebo iznad Starog grada” za Milanovčane na Dan zaljubljenih

Orkestar Stari grad, započeće sutra promociju novog albuma, pred milanovačkom publikom. Osim starih hitova ali i obrada, publika će uživati u 10 novih pesama u prepoznatljivom zvuku ovog ansambla.

Odlučili smo se da promociju albuma, posle Beograda, započnemo u Gornjem Milanovcu jer ovde imamo dosta prijatelja i poštovalaca našeg rada, kako među građanima tako i među privrednicima – kaže Aleksandar Erović i dodaje da se nada da će ispuniti očekivanja svih onih koji se raduju novom albumu. Do sada smo radili na obradi pesama a ovo je prvi put da imamo svoj autoski album od početka do kraja, kaže Erović i naglašava da su osećanja pomešana, da je bilo i straha i uzbuđenja tokom izrade ovog projekta, ali da su zadovoljni finalnim rezultom i nada se da će publika biti istog stava.

Inače, zvuk na novom albumu podseća na starogradski melos sa nešto modernijim prizvukom. U svakom slučaju, Stari grad neće vas razočarati ni ovog puta, pa ako još uvek niste odlučili kako da provedete Dan zaljubljenih, koncert u Domu kulture može biti pravi izbor. Početak je zakazan u 20 sati.

Moravički Portal / Foto: Moravički Portal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *