Milun Todorović: Vrednost investicije iznosi 10 miliona dinara

Gradonačenik Čačka Milun Todorović obišao je završetak radova na asfaltiranju puta u MZ Baluga Ljubićka, a prilikom obilaska razgovarao je i sa meštima o problemima sa kojim se susreću.

Obišli smo završetak radova na asfaltiranju puta u MZ Baluga Ljubićka. Asfaltiran je glavni seoski putu, krak Gospavići – Iliškovići u dužini od 800 metara. Kako sami meštani kažu sa svakim metrom asfalta korak su bliže gradu. Osim kraka glavnog puta kroz selo, asfaltiran je i prilaz i plato kod zgrade Doma kulture koji je izgrađen pre dve godine – napisao je Todorović na svojoj Facebook sranici.

Vrednost investicije iznosi 10 miliona dinara, a finansirana je iz budžeta Vlade Republike Srbije preko JP „Putevi Srbije“.

Prilikom obilaska zajedno sa meštanima i predsednikom MZ razgovarali smo i o problemima sa kojima se susreću. Kao glavni problem meštani su istakli nedostatak fekalne kanalizacije. Nakon sagledavanja projekta kanalizacije koji izrađuje naše JKP „Vodovod“ vratićemo se u ovu MZ da sa ovim vrednim ljudima porazgovaramo kako ćemo rešiti taj akutni problem – istakao je Todorović.

Ono što me posebno raduje to je da u ovom mestu ima oko 150 domaćinstava vrednih ljudi koji sa ponosom ističu da je u poslednje dve godine u njihvom selu rođeno 20 beba. Jedinstveni su tvrde i po tome što se stanovništvo iz Baluge ne iseljava već naseljava – napisao je gradonačelnik.

INFO 24 / Fb stranica Милун ТодоровићОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *