Milun Todorović: Da su košarkaši najbolji ambasadori našeg grada, dokazali su na brojnim gostovanjima

Gradonačelnik Čačka i predsednik Gradskog odbora SNS Čačak Milun Todorović je u Gradskoj upravi ugostio košarkaše, stručni štab i upravu košarkaškog kluba „Borac”.

Imali smo čast da danas u Gradskoj upravi ugostimo naše košarkaše, stručni štab i upravu košarkaškog kluba „Borac”, koji će zahvaljujući svom trudu u Novu godinu ući kao šampioni i prvi na tabeli nakon završetka još jedne uspešne polu sezone.

Da su košarkaši najbolji ambasadori našeg grada, dokazali su na brojnim gostovanjima kada su doživeli ovacije u Novom Pazaru, Tuzli, Zlatiboru, Makedoniji.

U narednom periodu imamo želju da stvorimo još bolje uslove i da zajedno sa našim košarkašima nastavimo da pišemo istoriju, i da čačanska košarka, po kojoj smo prepoznatljivi u celoj Evropi, nastavi da sija punim sjajem.

Nakon punih 50 godina, izvršeno je ozakonjenje same hale. Do sada je urađen potporni zid, čijom izgradnjom su stvoreni uslovi za dobijanje građevinske dozvole za projekat koji je u svojoj završnoj fazi. Projekat je veoma kvalitetan, zbog čega očekujemo da će i odobrenje za izgradnju i rekonstrukciju hale doći u najkraćem roku.
Potrebe za novom i modernom halom su evidentne, zbog čega su Republika Srbija i Grad Čačak spreman da zajedno učestvuju u finansiranju njene rekonstrukcije.
Naš Čačak, kao grad košarke, to i zaslužuje.

Moravicki.rs / Милун Тодоровић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *