Milun Todorović: Bez lažne skromnosti, očekujem ubedljivu pobedu

Dosadašnji gradonačelnik Čačka i prvi na izbornoj listi “Aleksandar Vučić – Za naša decu” Milun Todorović, glasao je danas u 10.00 sati na biračkom mestu broj 19 u zgradi Osnovnog suda.  Todorović je glasao u pratnji supruge i sina.

U izjavi medijima Todorović se zahvalio svima koji su izašli na biračka mesta i obavili svoje građansko pravo i dužnost. Naveo je da će rezultati glasanja opredeliti način i brzinu razvoja i Čačka i Srbije u naredne četiri godine.

“Iskren da budem optimista sam. Mislim i ubeđen sam da će građani prepoznati sve ono što smo uradili u prethodne četiri godine i na republičkom i na lokalnom nivou i bez lažne skromnosti očekujem ubedljivu pobedu. To  će nam dati dodatni vetar u leđa da radimo još kvalitetnije, još brže i na zadovoljstvo svih Čačana bez obzira koje su političke opcije, nacije, vere. Kada se ovaj izborni ciklus završi već od sutra, 22. juna, krenućemo da radimo u interesu, kao i do sada svih građana Srbije”, istakao je u svojoj poruci Milun Todorović.

Za Moravički Portal iz Čačka, Mirjana Aleksić / Foto: Moravički Portal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *