LIDL prodavnice ponovo rade puno radno vreme

Kompanija LIDL Srbija obaveštava potrošače da će lidl prodavnice od petka raditi prema regularnom radnom vremenu do 22 časa.

U skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije o ukidanju vanrednog stanja i prestanku zabrane kretanja, većina Lidl prodavnica u Srbiji od petka 8. maja vraća se na radno vreme od 8 do 22 h, dok će pojedine prodavnice u Beogradu i Subotici, otvarati vrata sat vremena ranije, od 7 časova. Uvek aktuelna radna vremena svih Lidl prodavnica u Srbiji pratite na zvaničnoj stranici kompanije na linku lidl.rs.

„Tokom vanrednog stanja ispunili smo zadatak od važnosti za sve građane Srbije punom snabdevenošću polica, ujedno vodeći računa o zaposlenima i potrošačima. Trud svih iz Lidla Srbija doprineo je da istinski budemo tu, uz naše potrošače u vanrednim okolnostima, a bićemo tu za njih i ubuduće“, izjavila je Martina Petrović, rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.

Deo mera koje su važile tokom vanrednog stanja, a odnose se na dezinfekciju i zaštitu radnika i potrošača, kompanija Lidl će nastaviti da sprovodi i dalje u svim svojim prodavnicama.

Lidl prodavnice koje će raditi od 7 do 22h u Beogradu su na adresama:

  • Zemunska 4,
  • Vojislava Ilića 143,
  • Save Maškovića 4,
  • Tošin bunar 41,
  • Vojvođanska 117,

a u Subotici na adresi Pala Papa 1.

Kompanija Lidl Srbija apeluje na svoje potrošače da i dalje postupaju odgovorno i slušaju preporuke stručnjaka.

O Lidlu

Kompanija Lidl deo je nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 287.000 zaposlenih. Na osnovu nacionalnih nagrada za najboljeg maloprodavca u više zemalja Evrope, Lidl je nosilac priznanja „Retailer of the Year Europe” za 2018/2019.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 39 prodavnica u 27 gradova širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu.

Moravički Portal / LIDL Srbija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *