Lidl donirao frižider Narodnoj kuhinji u Gornjem Milanovcu

Danas je simbolično obeležen kraj akcije “Mala dela su velika stvar” komapnije Lidl, koja je u saradnji sa Crvenim Krstom Srbije, donirala frižider Narodnoj kuhinji u Gornjem Milanovcu. Donacije kompanije Lidl u vidu opreme, stigle su do Narodnih kuhinja u još 20 gradova u našoj zemlji. Novinarima su se, ovim povodom, obratili predstavnici Crvenog krsta Jelena Radojičić, stručni saradnik za socijalnu delatnost Crvenog krsta Srbije i Nebojša Ivović, sekretar Crvenog krsta Gornji Milanovac, ali i Martina Petrović, rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.

Inače, u okviru ove akcije, koja je trajala tokom novembra i decembra prethodne godine, potrošači u Lidlu kupili su i poklonili korisnicima programa Crvenog krsta Srbije 15 tona proizvoda. Kompanija Lidl se, donacijom opreme za Narodne kuhinje, pridružila građanima dajući svoj doprinos u pomoći najugroženijim kategorijama stanovništva.

Veliku ulogu u organizovanju akcije „Mala dela su velika stvar“ imale su i lokalne organizacije Crvenog krsta Srbije, koje su rasporedile prikupljene proizvode prema potrebama korisnika, a u dogovoru sa kompanijom Lidl odlučili su gde da se preusmere finansijska sredstva koja je Lidl opredelio za ovu svrhu.

Nebojša Ivović, sekretar Crvenog krsta Gornji Milanovac naglasio je da će donacija rashladnog uređaja olakšati rad Narodne kuhinje u ovom gradu.

Iz kompanije Lidl, poručili su da će pod motom održivog poslovanja „Za bolje sutra“, nastaviti da osluškuju potrebe sugrađana u lokalnim zajednicama u kojima posluju.

Opširnije o ovome pogledajte u centralnoj informativnoj emisiji ,,Dan’’ na TV GM Plus u terminima od 18:30h, 20:00h i 22:00h.

Moravički portal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *