Kreću radovi na izgradnji Shop parka u Gornjem Milanovcu

skustvo kupovine će uskoro u potpunosti biti izmenjeno i obogaćeno, pošto u grad na Despotovici stiže novo prodajno mesto koje će kupcima omogućiti unapređen doživljaj kupovine na 6.500 kvadratnih metara i preko 20 prodajnih lokala internacionalnih i regionalnih brendova.

Radovi na izgradnji Shop parka u Gornjem Milanovcu trebalo bi da počnu narednih dana, objavio je investitor.

– U prošloj godini bili su drugačiji planovi, ali nedovoljan broj zakupaca usporio je početak radova – kaže Dejan Kovačević, predsednik opštine i dodaje da su obaveze investitora prema milanovačkoj opštini izmirene, u pogledu dobijanja građevinske dozvole. Imajući u vidu da su investitori uplatili milionske iznose, očekujemo da će uskoro početi radovi i da ćemo do kraja godine imati završen Retail park – zaključio je Kovačević.

Izuzetna lokacija, pristupačne cene i širok asortiman proizvoda, izdvojiće budući Shop Park u Gornjem Milanovcu kao omiljeno mesto za kupovinu svih potrošača u ovom delu Srbije. Za sada je najavljeno da će u ovom centru biti otvoreni MAxi, Pepco,Koton, De Facto, Intersport, Dm, Deichmann, Lily, N sport, Planeta sport, Opposite, Studio moderna,  Obuća Pavle, Extreem intimo, Exlusive change, Mister minit i Protein.SI.

Mirjana Milićević / Moravički portal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *