Kartice “3+” poslate u petak na kućne adrese korisnika

Opština Gornji Milanovac nastavila je i u 2020. godini da pruža podršku za podice sa troje i više dece sa teritorije naše opštine.

Lokalna samouprava u Gornjem Milanovcu ulaže dosta sredstava kako bi pomogla sve porodice sa troje i više dece a takve porodice prepoznaje kao značajnog činioca  našeg društva. Jedan od vidova pomoći je i saradnja sa Udruženjem 3+.

 – I u 2020 nastavljena je akcija sa pokretom 3+, što znači da sve porodice sa troje i više dece mogu ostvariti benefite u mnogim radnjama širom Srbije – kaže Dejan Kovačević, predsednik opštine i dodaje – na adrese 546 porodica su u petak poslate kartice putem Pošte Srbije. Kartice koje su izdate prošle godine automatski su produžene, a sve porodice koje nisu iskoristile ovo pravo, mogu se prijaviti na pisarnici Opštine i u narednom periodu biće izrađene kartice i za njih – naglasio je Kovačević.

Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac

Osim u Gornjem Milanovcu, naše porodice korisnici ponosnih kartica mogu da ostvare popuste i u Beogradu, Čačku, Kraljevu, Vrnjačkoj Banji, Požegi, Šapcu, Vranju, Požarevcu, Irigu, Lebanu, Lapovu i Kučevu. Ponosnu karticu su ove godine podržale i velike kompanije “Dunav osiguranje”, “Dunav auto”, kao i banka “Poštanska štedionica”.

Sve one porodice koje još to nisu uradile ili do sada nisu ostvarivale ovo pravi, mogu i  dalje da konkurišu za izdavanje 3+ kartice, pod uslovom da imaju troje ili više dece, da žive na teritoriji opštine Gornji Milanovac i da je bar jedno od dece maloletno.

Moravički Portal / Mirjana Milićević

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *