Janko Langura, kandidat za Narodnog poslanika razgovarao sa građanima na Trgu

Mladi Milanovčanin, Janko Langura kandidat za Narodnog poslanika ispred OO SNS Gornji Milanovac,  predstavio se juče sugrađanima na Trgu kneza Mihaila. Uz podelu promotivnog materijala i razgovor sa građanima, Langura je za Televiziju Gornji Milanovac osim ostalog rekao da je Srpska napredna stranka u predhodnim godinama uradila mnogo toga, ali da je ova stranka pripremila mnogo ambicozniji plan za godine koje dolaze.

Foto: GM PRESS

–Mi iz Srpske napredne stranke imamo plan koji se bazira na rezultatima koje smo ostvarili u predhodnom periodu, a na koje smo izuzetno ponosni, kaže Langura i dodaje – izgradili smo preko 350 km novih auto puteva, završili smo koridor 10 i potpuno nov auto put Beograd-Čačak. Samim tim smo uticali na dovođenje stranih investicija, na otvaranje novih fabrika, na smanjenje nezaposlenosti. U narednom periodu, Srpska napredna stranka investiraće u još više u razvoj putne infrastrukture, u zdravstvo, školstvo. Težićemo prosečnoj zaradi od 900 evra i penziji od 400 i više evra. Kao poslanik boriću se i za pomoć mladim parovima da na najpovoljniji način reše stambeno pitanja – rekao je između ostalog Janko Langura, kandidat za Narodnog poslanika ispred OO SNS GM i pozvao sve građane da 21. juna zaokruže broj 1, na republičkim i lokalnim izborima, jer je to jedini način da Srbija ostane na putu razvoja i prosperiteta.

Foto: GM PRESS
Foto: GM PRESS

Događaju su prisustvovali članovi Fondacije za Srpski narod i državu i polaznici Akademije mladih lidera Srpske napredne stranke.

Foto: GM PRESS

Moravički Portal / Mirjana Milićević / Foto : GM PRESS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *