Iznenađenje za potrošače u Lidlu: ostvarite popust na vikend kupovinu

Sve potrošače Lidla u Gornjem Milanovcu narednih nedelja, pored najboljeg odnosa cene i kvaliteta, očekuje i mogućnost za dodatne popuste. Kupujte u toku radne nedelje i ostvarite popust za kupovinu tog vikenda.

Od 25. maja do 19. juna, za svaki račun veći od 1.500 dinara koji potrošači Lidla u Gornjem Milanovcu naprave od ponedeljka do petka, dobiće kupon za popustu iznosu od 10 odsto, koji mogu da iskoriste u subotu i nedelju iste sedmice. Ovim kuponom ostvaruje se popust na vikend kupovinu isključivou toku iste nedelje, budući da naredne započinjenovi ciklus. Popust za vikend se ostvaruje uz priloženi isečak dobijen prilikom inicijalne kupovine imože se iskoristiti samo jednom,uz napomenu da sepopusti ne mogu sabirati.

Dodatno, upravo od ovog ponedeljka, Lidl je u svoj asortiman uvrstio i novu letnju kolekciju. Udobnu, kvalitetnu i raznovrsnu letnju odeću za odrasle i mališane: majice,haljine, tunike, šortseve i kupaće kostime pogledajte u novom Lidlovom letnjem katalogu, u kome možete pronaćii opremu za letnje aktivnosti, kao i brojne druge artikle za vašu potpunu udobnost na suncu.

„Pored već prepoznatih Lidl cena i redovnih akcija koje počinju svakog četvrtka u Lidlu,dodatnim popustima na vikend kupovinu, želimo da se zahvalimo na poverenju koje su nam ukazali naši potrošači u Gornjem Milanovcu. Verujemo da će iskoristiti popuste za svoje omiljene proizvode, a pravo je vreme da se počnu pripreme za leto. Uz našu novu letnju kolekciju garderobe i opreme za letnje aktivnosti, mogu da isplaniraju porodične aktivnosti i šta je sve potrebno za odmor u prirodi, a ono što je bitno – sve mogu da kupe na jednom mestu“, izjavila je Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.

Podsećamo da se Lidlova prodavnica u Gornjem Milanovcu nalazi na adresi Vojvode Živojina Mišića 24, a radno vreme prodavnice je od 08-22h.

Moravički Portal / Lidl Srbija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *