I tokom vanrednog stanja „Niveus tim“ uspešno odgovorio na potrebe korisnika

Agencija „Niveus  tim“  od trenutka vanrednog stanja je preduzela sve mere  kako bi zaposleni i korisnici usluge Pomoć u kući  bili zaštićeni i u skladu  sa preporučenim merama.

Organizovali smo sve službe u okviru Agencije kako bi adekvatno i pravovremeno odgovorili na potrebe korisnika – kaže Aleksandra Jovičić, direktor Agencije „Niveus Tim“ i dodaje – s obzirom na novonastalu situaciju i potrebu povećane pomoći i podrške stanovništvu,  tačnije svim građanima preko 65 godina, pored gerontodomaćica i zaduženih stručnih radnika, angažovani su  svi zaposleni u Agenciji koji su  bili dostupni u  Informativnom centru za prijavu ugroženih lica pri Štabu za vanredne situacije i u kontinuitetu učestvovali u svim aktivnostima koje su bile neophodne.

Aleksandra Jovičić, direktor Agencije „Niveus Tim“/ foto: NIveus Tim

U dogovoru sa Štabom za vanredne situacije uveli smo  kol-centar koji je primio oko 1000 poziva, od kojih je evidentirano 343 poziva za konkretnu pomoć, a ostali pozivi su bili za dobijanje informacija i uputstava. Obavili smo 199 usluga na kućne adrese starijih sugrađana na teritoriji cele opštine, kojima je bila potrebna dostava namirnica, lekova, podizanja penzija i plaćanja računa -rekla je Aleksandra Jovičić.

Zahvaljujući donatorima  veleprodaji voća i povrća „Kumovi“, mlinu „Zrnce po zrnce“ iz Teočina, mlekari „Promlek“ iz Pranjana i veterinarskoj stanici „Veta Medika“ iz Pranjana, „Niveus tim“ je obezbedio i podelio pakete  težine 25 kg za preko 100 korisnika usluge „Pomoć u kući“. Agencija je učestvovala u pakovanju i podeli za oko 9000 paketa za penzionere sa primanjima ispod 30.000,00 dinara. Takođe, zaposleni u Agenciji  učestvovali su u podeli 100 paketa koje je  donirala Fondacija„Halijard„ najugroženijim porodicama pranjanskog kraja.

Foto: Niveus Tim

Agencija „Niveus tim“, kao društveno odgovorni Pružalac usluga socijalne zaštite, na ime pomoći u borbi protiv zaraze bolesti Kovid-19 donirala je Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja 2.200 komada hiruških zaštitnih mantila sa trakicom, 2.200 hiruških kapa i 4.400 kaljače od filsa. Takođe, Domu zdravlja u Gornjem Milanovcu doniran je tunel za dezinfekciju, koji doprinosi povećanju stepena bezbednosti kako zdravstvenih radnika tako i pacijenata.

Tokom trajanja vanrednog stanja imali smo posetu državnog sekretara Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Nenada Nerića i tom prilikom smo razgovorali  o aktuelnim temama – naglasila je Jovičićeva i istakla da je poseta obavljenja  u cilju praćenja preduzetih mera koje je donela Vlada Republike Srbije u  suzbijanju Kovida 19.
U toku vanrednog stanja niko od  zaposlenih u agenciji „Niveus tim“ nije oboleo, svi su postupali odgovorno i profesionalno, pridržavajući se propisanih mera i pružajući sve potrebne  usluge  i informacije na adekvatan način u cilju efikasne pomoći i podrške građanstvu.

Agencija „Niveus tim“ želi da se zahvali kompaniji P….S…. fashion, zanatskoj radnji „Svet mode“, Marinku Tadiću i Mirjani Radonjić, koji su nam donirali maske, kako bi nesmetano pružali pomoć svima kojima je neophodna – zaključila je Aleksandra Jovičić, direktor Agencije.

Za Moravički Portal iz Gornjeg Milanovca, Mirjana Milićević / Foto: Moravički Portal

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *