Humanitarni meč u organizaciji KMF „Metalac-Kolorado“ i ogranka Crvenog Krsta iz Gornjeg Milanovca

Meč izmedju KMF „Metalac-Kolorado“ i KMF „FON“ koji je zakazan za subotu pred nama imaće u sebi mnogo više od samoga sporta. Ponovo ćemo imati priliku da pored kvalitetne sportske predstave vidimo i humanost na delu. Ovoga puta pokretači akcije su upravo bili naš popularni futsal klub „Metalac-Kolorado“ i ogranak Crvenog Krsta iz našeg grada, a sve sa ciljem da se pokuša prikupiti što više novčanih sredstava kako bi se pomoglo i ubrzalo lečenje našeg malog sugradjanina Petra Petrovića koji se bori sa opakom bolešću.

„Rešili smo da odigramo tu prijateljsku utakmicu pre svega zbog našeg malog sugrađanina Petra, jer svi mi kolektivno volimo da napravimo nešto humano. Ovoga puta se na preporuku Crvenog Krsta ukazala prilika za tako nešto i mi smo to oberučke prihvatili. Sav prihod koji bude prikupljen biće uplaćen za lečenje malog Petra. Ovo je sjajna prilika da pozovemo naše sugrađane, pogotovo ljubitelje futsala, a i sve ono kojima je humanost deo karaktera da dodju u subotu, u halu „Breza“, u pola sedam i da uz užitak u dinamičnosti našeg sporta, pokažemo koliko smo veliki ljudi“, emotivno je pozvao svoje sugrađane Ivan Vuksanović, trener KMF „Metalac-Kolorado“.

Nama ostaje ovom prilikom da pozovemo naše sugrađane da probaju da izdvoje neka dva časa slobodnog vremena u subotu poslepodne i da dodju u halu „Breza“ od 18:30 časova, da izdvoje simboličnu svotu novca 100,200 ili 500 dinara, svotu koja njima neće značiti previše,  ali će malenom Petru svakako biti od velike pomoći. Jednostavno, prikažimo humanost i ljudskost na delu!

Ognjen Vranić / moravicki.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *