Htela ga Vojvodina, Petar Jovanović otišao u Lučane

Nije Vojvodina, jeste Mladost. Dragačevci su na Badnji dan sa Zlatibora dobili veliko pojačanje, plavi dres zadužio je doskorašnji kapiten prvoligaša iz Čajetine, Petar Jovanović.

Obećao sam se nedavno Lučancima i tu više nije bilo zbora. Vraćam se u Mladost da nastavim gde sam letos stao – telegrafski brzo referisao je užički zet, o čijem povratku na elitnu scenu se odavno šuškalo.

Izbor je sasvim neočekivano pao na Mladost.

Nisam hteo mnogo da čekam, poslovodstvo Lučanaca bilo je brzo, konkretno i jasno. A, kad je tako, sa zadovoljstvom sam rekao „da”. Dolazim u odlično organizovan i ambiciozan, meni besprekorno poznat klub.

Selidba u Lučane, kao prvi deo zimskog paketa pojačanja Dragačevaca dokaz je da Neško Milovanović, sa svojim saradnicima, i na proleće „puca visoko”.

Odavno sam se vratio u srpski fudbal da završim karijeru i posvetim se drugim poslovima. Ne ide sve u životu kako planirate i hoćete. Neka čeka penzija. Služe me noge, zdravlje kao i uvek, svugde sam poslednjih godina beležio uspehe i pobeđivao. Biće tako i u Mladost!

Sportski Žurnal / moravicki.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *