Gradska biblioteka: Obustava rada sa korisnicima u svim odeljenjima

Zbog odluke o proglašenju vanrednog stanja u Republici Srbiji i u korist društveno odgovornog poslovanja, Gradska biblioteka „Vladislav Petković Dis” obustavlja rad sa korisnicima u svim odeljenjima i ograncima.

Pozajmica knjiga i druge građe iz fondova, kao  i korišćenje čitaonica i bibliotečkog prostora do daljeg neće biti omogućena. Korisnici će tokom radnog vremena Biblioteke moći da produže rok pozajmice pozivajući 032/342-755, ili da vrate pozajmljene knjige na namenskom pultu na glavnom ulazu Biblioteke iz Sinđelićeve ulice. Na istom mestu biće dostupne police „Otvorene biblioteke” za čije korišćenje nije potrebna članska karta i koje u trenutnoj situaciji predstavljaju alternativu. Ovaj fond mogu koristiti svi sugrađani po principu slobodne razmene knjiga.

“Biblioteka će u skladu sa tradicijom i svojom misijom nastaviti da pruža proverene i relevantne informacije koje doprinose boljoj informisanosti građana. Radnici Biblioteke će zato biti dostupni putem telefona ili interneta korisnicima i javnosti. U skladu sa razvojem situacije i merama Vlade RS obaveštavaćemo javnost o daljim koracima”, navodi se u saopštenju.

Moravički Portal / Foto: cacak-dis.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *