Gradonačelnik Čačka se zahvalio medijima

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović uputio je zahvalnost svim zaposlenim u medijskim kućama na svemu što čine kako bi građani bili pravovremeno i istinito informisani u vreme korona virusa. Pismo prenosimo u celini.

Dragi prijatelji iz medija,

Novinari, snimatelji, montažeri, svi vi iz elektronskih, štampanih i onlajn glasila, u ime građana Grada Čačka, zahvaljujem vam se na svemu što činite.

U ovim teškim danima kada je čitava planeta u opasnosti, pa i naša lepa Srbija, vi ste naše oči i uši, savest i podstrek, vi ste naša veza sa svetom. U prvoj liniji borbe ste, zajedno sa našim zdravstvenim radnicima, policijom i vojskom, vaši životi i zdravlje su ugroženi. Čuvajte se! Ostanite zdravi, a kada sve ovo prođe i kada ovu pošast pobedimo, biće prilika da vam se posebno zahvalimo.

Rukovodstvo Grada Čačka sprovodi sve mere Vlade Republike Srbije u borbi protiv pojave i širenja zaraze. Uskladili smo i organizovali rad svih službi, Opšte bolnice, Doma zdravlja, Zavoda za javno zdravlje, komunalnih preduzeća i ustanova, inspekcijskih službi, Gradskog štaba Civilne zaštite, volontera i svih institucija, timova i privrednika, koji se, ne štedeći sebe, bore protiv opasnog neprijatelja.

U neprekidnoj smo komunikaciji sa nadležnima u Republici i sa svim našim kolegama širom Srbije. Solidarnost, razumevanje i podrška su obeležili sve naše svakodnevne aktivnosti.

Kao i svuda u svetu, većina naših sugrađana su odgovorni, ali ima i onih drugih. Utičimo svi zajedno na takve, kako bi što pre zaustavili virus i pobedili u ovoj zajedničkoj borbi.

Budimo pravi Čačani, svi kao jedan pomozimo svakom kome je pomoć potrebna. Sve će se ovo uskoro zvati juče.

Vama i članovima vaših porodica želim dobro zdravlje, čuvajte se!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *