Građani očekuju da svi putevi budu vraćeni u prvobitno stanje po završetku trase auto puta Preljina-Požega

Nakon sastanaka gradonačelnika sa predsednicima Saveta mesnih zajednica na trasi auto puta Preljina-Požega i sastanka gradonačelnika sa predstavnicima kineske kompanije China Communications Construction Company (CCCC), koja izvodi radove na izgradnji ove deonice auto-puta, juče je organizovan i sastanak predsednika Saveta mesnih zajednica i izvođača radova. Sastanak je održan u kampu kineske kompanije CCCC u Pakovraću.

Cilj sastanka je bio detaljnije upoznavanje izvođača radova sa problemima na terenu i poteškoćama sa kojima se građani svakodnevno suočavaju tokom izvođenja radova na ovom veoma značajnom projektu.

“U konstruktivnom razgovoru je, između ostalog zaključeno, da je potrebno da izvođači radova što pre izgrade alternative saobraćajnice, da nivo i dinamika radova na održavaju lokalnih puteva budu na višem nivou, kao i da posebnu pažnju treba obratiti na bezbednost svih učesnika u saobraćaju tokom transporta materijala prilikom izvođenja pomenutih radova”, saopštio je gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

Predsednici mesnih zajednica su posebno istakli potrebu građana da nakon završetka radova svi putevi budu vraćeni u prvobitno stanje, što će biti tema budućih razgovora predstavnika gradskog rukovodstva, izvođača radova i predstavnika investitora JP „Putevi Srbije“.

Sastanku su prisustvovali i pomoćnik gradonačelnika za oblast mesne samouprave i infrastrukturu, direktor JP „Gradac“ i saobraćajni inspektor zadužen za lokane i nekategorisane puteve na teritoriji grada Čačka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.