Emilija Ponjavić na spisku potencijalnih reprezentativki u kategoriji juniorki

Prethodne nedelje je na adresu streljačke družine Dragan Jevtić Škepo stigla lepa vest. Zahvaljujući odličnim rezultatima koje je postigla u prva dva kola Kupa Srbije u gađanju malokalibarskim oružjem,trostav 3×60, Emilija Ponjavić, članica naše družine našla se na spisku potencijalnih reprezentativki u juniorskoj konkurenciji, nakon što ju je selector reprezentacije Srbije, Dragan Donević “dodao” ovoj listi.

U prvom kolu Kupa Srbije održanom u Novom Sadu 12.06.2020. godine Emilija je osvojila drugo mesto u juniorskoj konkurenciji, kao i sedmo mesto u seniorskoj.

U drugom Kolu Kupa Srbije održanom takođe u Novom Sadu proteklog vikenda,Emilija je osvojila treće mesto u juniorskoj konkurenciji, kao i deseto mesto u seniorskoj.

Trenutno zauzima drugo mesto na rang listi i blizu je ostvarenja svog sna a to je poziv u reprenzataciju Srbije u gađanju malokalibarskom puškom.

Na istom takmičenju u kategoriji kadetkinja trostav 3×20 (vazdušno oružje),Una Minić je osvojila deseto mesto.

Stefan Agović u kategoriji kadeta trostav 3×20 (vazdušno oružje) osvojio je šesto mesto,

Inače, njegov prvi nastup u ovoj kategoriji.

Važno je napomenuti da su sva tri takmičara osvojila vredne bodove i pretposlednje treće kolo i nalaze se u dobroj poziciji da se plasiraju na završno takmičenje a to je Finale KupaSrbije trostav A I B program 2020.

Moravički Portal / Aleksandra Stevanić / Foto: GM PRESS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.