Ekipa iz Ivanjice najbolja na Božićnom turniru u Novoj Varoši

Ekipa “Apartmani Marta i Zlatar “ sastavljena od igrača iz Ivanjice pobednik je 11. Božićnog turnira u malom fudbalu u seniorskoj konkurenciji održanom u Novoj Varoši, oni su u finalu bili bolji od novopazarskog tima “Kolobau 12 “ i slavili sa 3:2, treće mesto pripalo je ekipi „ DMT Koncepr “ iz Nove Varoši.

U konkurenciji veterana najbolja je bila ekipa „Šogun“ iz Nove Varoši dok je kod kadeta pobednički pehar pripao ekipi „Čurokot“.

Direktor turnira Radomir Matović uručio priznanja najboljima, foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin

Finalnom utakmicom između ekipa „ Apartmani Marta i Zlatar “ – „ Kolobau 12 “, stuštena je zavesa na 11. Božićni turnir u malom Fudbalu. U odličnoj fudbalskoj predstavi, bolje su se snašli igrači iz Ivanjice i sasvim zasluženo stigli do pobede i novčane nagrade od 200 hiljada dinara, dok je poraženi tim u finalu inkasirao u pola manji iznos. Trećeplasirani “DMT Koncepr” nagrađen je sa 50 hiljada dinara dok je 10 hiljada pripalo ekipi “Kladionice Soker”.

Na osnovu svega viđenog tokom tri dana trajanja turnira, sa pravom se može reći da je pobedio sport u gradu podno Zlatara. U prilog ovoj konstataciji ide i to da je finalnu utakmicu sa tribina posmatralo skoro hiljadu gledalaca. Iz Organizacionog odbora ističu da su zadovoljni kako je turnir protekao, kao i samim kvalitetom ekipa.

Veliki broj ekipa, odličan odziv publike i brojni kvalitetni igrači koji su zaigrali na turniru pokazatelj su da je ovo jedna od najboljih sportskih manifesstacija ovog karaktera u celoj zapadnoj Srbiji – zadovoljno kaže direktor turnira Radomir Matović.

Najbolji igrač na turniru Ninoslav Aleksić, foto: www.ppmedia.rs

Priznanje namenjeno najboljem igraču turnira pripalo je Ninoslavu Aleksiću igraču novopazarske ekipe “Kolobau 12”, dok je za najboljeg golmana proglašen čuvar mreže pobedničke ekipe Đorđe Lišanin.

Turnir je organizovao Sportski savez Nove Varoši pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.

PP Media / moravicki.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *