Dve zlatne medalje za “Takovski grm”

Takmičenje u sportskoj gimnastici održano je prethodnog vikenda u Kraljevu u organizaciji Društva za fizičko vaspitanje „Partizan“.

Takmičenje je održano za različite kategorije i to u subotu je na programu bio „C“ odnosno najmasovniji program, poznatiji kao školski program takmičenja i uvod je u ozbiljnije bavljenje sportskom gimnastiukom. Nedelja je bila rezervisana za takmičenja u “A” I “B” programima, s tim što je program „B“ je poluprofesionalan  dok je  „A“ profesionalan program bavljenja gimnastikom.

Naš klub je relativno mlad i mi smo sa ovim takmičenjem ostvarili zacrtani plan rada za 2019. godinu – rekla je Jelena Kozoderović, trener Gimnastičkog kluba “Takovski grm” i dodaje da je Klub učestvovao sa ekipom od 14 takmičara, 13 devojčica i jedan dečakom.

Emilija Jovanović i Filip Petković su osvojili zlatne medalje i postigli do sada najveći uspeh Kluba. Imamo i jedno 5. mesto devojčice Nikoline Nerandžić, koja se takmičila u izuzetnoj kategoriji od 5 – 8 razreda,  teškoj disciplini. Ova deca su sigurno ogroman potencijal našeg grada i svetla budućnost je pred njima, što će oni vrlo brzo i pokazati i dokazati. Ostali milanovački takmičari su se veoma dobro pokazali, neki su nastupali i prvi put i imali prvo takmičarsko iskustvo i ovom prilikom bih želela da pohvalim trud i rad i uložen napor cele naše ekipe – rekla je Kozoderović.

Ono što nas očekuje u daljem radu jeste sigurno sastanak uprave na kome ćemo se dogovarati  o planu i progamu rada za 2020 godine a koji će biti zasnovan na postugnutim rezultatima sa ovog takmičenja. U svakom slučaju očekuje nas godina puna planova – zaključila je Jelena Kozoderović.

Moravicki.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *