Donacija agencije „Niveus Tim“ Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja

Agencija za pružanje usluga socijalne zaštite bez smeštaja „Niveus Tim“ donirala je Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja 2.200 komada hiruših zaštitnih mantila sa trakicom, 2.200 komada hiruških kapa i 4.400 komada kaljača od filsa, na ime pomoći u borbi protiv zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-COV-2.

Ugovor o donaciji potpisali su ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i direktor Agencije Aleksandra Jovičić.
Ministar Đorđević zahvalio je na donaciji i istakao da je svakim danom sve veći broj društveno odgovornih kompanija koje žele da pomognu Srbiji i njenim građanima u borbi protiv ovog opakog virusa.

“Veoma mi je drago što iz dana u dan imamo nove kompanije koje žele da daju svoj doprinos i time olakšaju ovaj težak period u kom se svi zajedno nalazimo. Njihove donacije su od velikog značaja i svima daju podstrek da budemo još jači i istrajniji u ovoj borbi“, rekao je Đorđević.

Direktor Agencije za pružanje usluga socijalne zaštite bez smeštaja „Niveus Tim“ Aleksandra Jovičić navela je da joj je drago što njena agencija može da pruži pomoć građanima Srbije i istakla da je potrebno da se što više kompanija odazove i da svoj doprinos, jer na taj način ćemo mnogo brže izaći iz teškog perioda u kojem se trenutno nalazimo.

Mirjana Milićević

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *