Doček uz pesmu Mire Škorić

Opština Gornji Milanovac u saradnji sa Klubom privrednika organizuje doček Nove 2020. godine na Trgu kneza Mihaila u Gornjem Milanovcu gde će stanovnici Gornjeg Milanovca imati priliku da uz zvuke narodne muzike dočekaju Novu Godinu slušajući Mira Škorić.

Na gradskom Trgu za doček Nove 2020. godine nastupiće Mira Škorić sa svojim orkestrom, a u ponoć će se čuti zvuci violine, kroz Violinsko kolo. Iako su uobičajeni nastupi trubača u novogodišnjoj noći, odlučili smo da zbog velikog interesovanja za Sabor violine koji je ove godine po prvi put održan u Pranjanima, u novogodišnjoj noći nastupi jedan od učesnika Festivala – kaže Dejan Kovačević, predsednik opštine i dodaje da će za prisutne biti obezbeđeno tradicionalno piće, čak i kuvana rakija. Prvi januar je rezervisan  za nešto drugačiji zvuk, pa će posetioci na Trgu moći da uživaju uz muziku grupe „Kerber“.

Za novogodišnju noć i reprizu iz sredstava loklane samouprave izdvojeno je milion dinara, a sa istim iznosom učestvovaće i milanovački privrednici.

Moravicki.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *