Brza reakcija nadležnih na Lunjevačkom putu

Iako su nedavno završeni radovi na rekonstrukciji ulice Nikole Lunjevice, već je došlo do problema, a reč je o rupi koja se otvorila na sredini saobraćajnice. Ovim povodom potražili smo odgovor u Opštini Gornji Milanovac koja je naručilac ovog posla.

Dejan Kovačević, predsednik Opštine Gornji Milanovac kaže da je upoznat sa ovim problemom, a zbog čega je tako utvrdiće nadležna komisija i nadzorni organi.  Kovačević je istakao da Lunjevački put još nije kompletno završen, jer nije izvršena primopredaja radova pošto se radilo do kasno u zimu.

Dejan Kovačević, predsednik Opštine Gornji Milanovac, Foto: Moravički Portal

Biće zvršen inspekcijski nadzor koji će sprovesti izvođač radova, nadzorni organ i stručna lica iz kancelarije za lokalni i ekonomski razvoj a  sve što bude trebalo da se uradi pašće na teret izvođača– kaže Kovačević i dodaje – Opština Gornji Milanovac  ima garanciju od dve godine za svaki putni pravac koji se uradi i da pripmopredaja radova neće biti izvršena dok sve ne bude završeno.

Nadležni iz preduzeća AR gradnja najavljuju da će sutra asfaltirati spornu rupu kada ćemo i dobiti konkretan odgovor zbog čega je do ovakvog propusta došlo.

Moravički Portal


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *