Branislav Nedimović posetio OO SNS u Gornjem Milanovcu

Branislav Nedimović, prvi na listi „Aleksandar Vučić – za našu decu“ poseto je danas opštinski odbor Srpske napredne stranke u Gornjem Milanovcu.

Prilikom posete milanovačkom odboru Srpske napredne stranke, Nedimović je sa predsednikom Odbora I članovima razgovarao o brojnim aktuelnim temama ali i planovima za naredni period.

-Prvo bih hteo da se zahvalim svim Milanovčanima na snazi, želji i volji koju su iskazali tokom krize sa Koronom – rekao je danas Nedimović i dodao – nije vreme za hvalospeve, niti za trijumfalizam iako smo uspeli da se izborimo sa svim problemima sa kojima smo bili suočeni poslednjih 60 dana i ostvarimo ono što nam je bio glavni prioritet, a to je da sačuvamo zdravlje ljudi, i mislim da smo u tome  u velikoj meri uspeli.

INFORMATIVNA SLUŽBA OO SNS G.MILANOVAC
Foto: INFORMATIVNA SLUŽBA OO SNS G.MILANOVAC

-Sad nam predstoji druga velika bitka i pozvao bih sve Milanovčane da pruže podršku na budućim izborima, listi “Aleksandar Vučić – za našu decu”,  jer ovu ekonomsku borbu samo mi možemo da iznesemo na pravi put, a to je da u ovoj bude posla za našu decu, gde će naši stariji imati život i da pokušamo da do 2025. godine ostvarimo cilj da prosečna zarada u Srbiji bude 900 evra – zaključio je Nedimović.

Dejan Kovačević   predsednik OO SNS naglasio je danas da bez obzira na mirnu situaciju kada je virus u pitanju, u narednom period neće biti stranačkih mitinga niti većih okupljanja građana, kako bi se sprečilo potenvijalno širenje virusa Covid 19.

-Želim da se zahvalim gospodinu Nedimoviću što je posetio opštinski odbor Srpske napredne stranke u Gornjem Milanovcu – rekao je Dejan Kovačević, predsednik OO SNS Gornji Milanovac i dodao – razgovarali smo o raznim temama, ali kao broj jedan je istaknuto zdravlje građana, bez obzira na situaciju koja je danas relaksirana i Gornji Milanovac je danas jedanesti dan bez novih slučajeva obolelih od korone i još samo jednog pacijenta imamo koji se nalazi u Opštoj bolnici na lečenju.

INFORMATIVNA SLUŽBA OO SNS G.MILANOVAC
Foto: INFORMATIVNA SLUŽBA OO SNS G.MILANOVAC

Kovačević  kaže da je jedna od tema bila i nastavak izbornog procesa i naglašava da neće biti organizovani nikavi skupovi, baš zbog toga što je zdravlje građana na prvom mestu, ali će Srpska napredna stranka  svakako istaći ono što je urađeno u predhodne četiri godine, ali i predstaviti plan za naredne četiri.

-Ne odustajemo ni od jednog projketa koji smo započeli, niti od projekata koje smo delegirali za nastavak investicija u opštinu Gornji Milanovac. – rekao je Kovačević i dodao – 2020-2025 ekonomski program i mere Vlade Republike Srbije svakako nastavljamo, tako da ćemo u narednom period izaći sa konkretnim planovima za opštinu Gornji Milanovac.

-Ovakvi sastanci na nivou opštinskog odbora i približavanje ovih tema građanima su jako značajni,  još jednom izražavam zahvalnost gospodinu Nedimoviću što je pored svih svojih obaveza odvojio vreme da poseti opštinski Odbor u Gornjem Milanovcu –zaključio je Kovačević.

Moravički Portal / INFORMATIVNA SLUŽBA OO SNS G.MILANOVAC

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *