Asfaltirani putevi u Mrčajevcima i Donjoj Gorevnici

Gradonačelnik Čačka, Milun Todorović, obišao je danas sa svojim saradnicima završene radove na putnoj infrastrukturi u mesnim zajednicama Donja Gorevnica i Mrčajevci. U ovim selima se privodi kraju asfaltiranje Veličkovića puta u Gorevnici i put preko puta autobuske stanice. 

„Zajedno sa saradnicima obišli smo MZ Donju Gorevnicu gde je asfaltiran Veličkovića put u dužini od 1000 metara koji je bio višedecenijski zahtev meštana. Investiciju vrednu 8 miliona dinara obezbedila je Vlada Republike Srbije preko JP „Putevi Srbije“, a izvođač radova je preduzeće „Putevi Čačak“.

Takođe, obišli smo i Dom u Donjoj Gorevnici koji je duže vreme u jako lošem stanju. Naš grad prošle godine izdvojio je milion dinara za prepokrivanje krova i za uređenje male sale koja će biti na raspolaganju velikom broju dece koja žive u Donjoj Gorevnici“, izjavio je Milun Todorović.

„U narednom periodu nastojaćemo da opremimo Dom, pre svega za mlade koji su odlučili da ostanu u selu, ali i za udruženje lovaca kojih ima puno u Donjoj Gorevnici“, zaključuje Todorović.

Moravički Portal / Foto: FB Милун Тодоровић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *